Politika kvalitete, okoliša i društvene odgovornosti

ZRINSKI d.d. kao jedna od vodećih tiskarskih kuća u Republici Hrvatskoj u svojoj više od 65 godina dugoj povijesti kontinuirano je nastojao, korak po korak, postizati napredak, kako u tehnološkom i organizacijskom segmentu poslovanja, tako i u području društvene odgovornosti prema zaposlenima i prema zajednici u kojoj živimo.

Odlučili smo verificirati naš stav i opredijeljenost prema društveno odgovornom poslovanju. Tijekom 2011. godine obavili smo pripreme za certificiranje sustava društvene odgovornosti prema međunarodnoj normi SA 8000:2008 što je rezultiralo uspješnom certifikacijom u studenom iste godine.

Vrijednosti koje želimo afirmirati i provoditi u našem poslovanju utvrđene su Politikom društvene odgovornosti tvrtke. Temeljem navedene norme donijeli smo i Načela poslovnog ponašanja – etički kodeks ZRINSKOG d.d. Implementacijom navedenoga očekujemo poslovno okruženje u kojem će uz zaposlene biti zadovoljne i druge zainteresirane strane, što podrazumijeva zadovoljstvo kupaca, poslovnih partnera i lokalne zajednice u kojoj djelujemo.

Jedan od načina afirmacije društveno odgovornog poslovanja je i očekivanje od naših poslovnih partnera da podržavaju i provode ista ili slična načela društveno odgovornog poslovanja.


O nama Reference
Kontakt
ZRINSKI d.d.

Dr. Ivana Novaka 13, 40000 Čakovec

Tel: +385 (40) 37 22 22
Fax: +385 (40) 37 22 12
Prodaja:  +385 (40) 37 22 77
E-mail: zrinski@zrinski.hr


FILATELISTIČKA I POŠTANSKA LITERATURA
198,00 kn
oofil