Misija i vizija

Misija Zrinski d.d. je proizvodnja višebojnih komercijalnih tiskovina vrhunske kvalitete primjenom najsuvremenije tehnologije proizvodnje i organizacije svih poslovnih procesa kao preduvjeta prilagodljivosti, sigurnosti, pouzdanosti i konkurentnosti tvrtke u uspostavljanju i održavanju partnerskog odnosa sa svim našim kupcima i dobavljačima.

REFERENCE ZRINSKOG d.d.

ZRINSKI d.d. Čakovec, grafičku i nakladničku djelatnost obavlja više od 65 godina i jedna je od najvećih tiskarskih kuća u Hrvatskoj. Paletom svojih proizvoda zadovoljava najsloženije zahtjeve svojih kupaca, a naročito u pogledu tiska vrijednosnih papira, poštanskih maraka, knjiga i monografija u kvalitetnom višebojnom tisku i uvezu, kataloga, kalendara, papirne galanterije, merkantila i drugih proizvoda prema narudžbi kupca.

ZRINSKI danas

Grafička industirija ima nezamjenivu ulogu u posredovanju znanja i informacija, dviju temeljnih konstanti suvremene civilizacije. ZRINSKI je poduzeće koje iznad svega nastoji da u tom posredovanju ne dođe do suvišnog šuma u kanalu, to jest da svaki otisnuti arak u potpunosti odgovara početnoj zamisli autora slike i teksta. OČEKUJEMO VAS!

Gdje i kako je sve počelo?

Otkako je Juraj Zrinski, sin Sigetskog junaka Nikole Šubića Zrinskog, 1570. godine otvorio tiskaru u Nedelišću, na prostoru između Mure i Drave tiskarskim su se poslom bavili mnogi poduzetni ljudi.

Uvodna riječ

Svako vrijeme nosi svoje izazove. Čak i onda kad su oni bili najveći, tiskara u Čakovcu bilježila je samo uspjehe. Dugogodišnje iskustvo i tradicija, brz i kvalitetan rad te suvremena tehnologija - to su razlozi zbog kojih su se brojni poslovni partneri i prijatelji proteklih 50 godina s povjerenjem oslanjali na tiskarske usluge ZRINSKOG.

O nama

Osnovni podaci o tvrtki
O nama Reference
Kontakt
ZRINSKI d.d.

Dr. Ivana Novaka 13, 40000 Čakovec

Tel: +385 (40) 37 22 22
Fax: +385 (40) 37 22 12
Prodaja:  +385 (40) 37 22 77
E-mail: zrinski@zrinski.hr


FILATELISTIČKA I POŠTANSKA LITERATURA
198,00 kn
oofil